Keramičke pločice - Španska i Italijanska keramika

Mi smo direktni uvoznici Španske i Italijanske keramike iz fabrika proizvodjača.

Svaki novi model keramike koju dobavljači proizvedu, pre nego što ubacimo u prodaju  u naš salon, mi to istestiramo.Prvo se konsultujemo sa arhitektama i ukoliko dobijemo njihovo pozitivno mišljenje, uzorak izlažemo u našem salonu mesec dana da vidimo reakciju kupaca na model i na cenu.Ukoliko se sve to složi, tek onda poručujemo keramičke pločice u većim količinama za prodaju. Naši saradnici, fabrike Italijanske i Španske keramike svesni niske kupovne moći naših gradjana prave dugoročne planove pozicioniranja na našem tržištu  u nadi da će u skorije vreme kupovna moć kod nas da poraste i da će za nekoliko godina postići  prodajnu cenu kod nas, kao i u zemljama zapadne evrope.

Mi smo takodje prihvatili to razmišljanje i tu filozofiju poslovanja i sa minimalnom zaradom pokušavamo i cenovno biti konkuretni nekim drugim proizvodjačima(domaćim, Bugarskim, Beloruskim,Kineskim...) i tako smo po dizajnu daleko ispred njih.

Postoji mogućnost da keramičke pločice poručite preko nas iz fabrika nekog od ova dva velika proizvodjača(Idea Ceramica i Geotiles) ukoliko je veća količina(preko 200m2), a mi taj model nemamo kod nas na stanju u našem salonu.

Pored keramičkih pločica, važan proizvod  u našem asortimanu je granitna keramika.

Pre svega u pitanju je podna granitna keramika i nju držimo isključivo u komercijalnoj klasi zbog visoke nabavne cene.

Desetogodišnje iskustvo u trgovini keramikom, veliki broj renomiranih kapaca, zavidan promet za naše uslove su sigurna garancija I nama I Vama da  smo na dobrom putu.

Dodjite i sami se uverite.

Vaša Corner keramika Beograd..

Italijanska keramika http://www.ideaceramica.net/

Španska keramika  http://www.geotiles.com/